Montaj și mentenanță centrale telefonice.

Firma noastră asigură montajul și mentenanța pentru o gamă largă de centrale telefonice Panasonic și Siemens. Centralele telefonice sunt recomandate pentru companii medii și mari, unde comunicarea între diferitele compartimente este esențială și trebuie realizată fără întârzieri sau neajunsuri.

Aceste centrale telefonice sunt variate de la centrale mici, cu câteva linii interioare, medii, cu zeci de linii sau chiar mari, cu sute de linii interioare.

Cantitatea de convorbiri prin liniile interne nu creștecostul facturii de telefonie, angajații pot să aibă fiecare un elefon pe birou și să vorbească gratuit în cadrul companiei.

Pentru instalări, recondiționare sau reparații de centrale telefonice în județul Bihor sau împrejurimi vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail afișat în cadrul rubricii de contact sau în josul paginii.

Instalare rețea de cabluri.

Firma noastră vă oferă instalarea de rețea de cabluri necesară pentru rețeaua privată de calculatoare sau dispozitive smart. Montajul se face la cele mai inalte standarde și profesionalism.

O rețea privată vă poate asigura comunicarea privată și protejată de accesul din exterior între mai multe calculatoare sau dispozitive smart.

Vă oferim proiectarea și instalarea rețelei de cabluri pentru locuința, biroul, sala de informatică sau spațiul comercial pe care îl dețineți.