Instalare și mentenanță sisteme de alarmare antiefracție.

Oferta se face în funcție de nevoile fiecăruia, personalizată la cerințele clientului și a legislației în vigoare. Configurarea sistemului se face împreună cu dumneavoastră.

Folosirea unui astfel de sistem de alarmare poate fi la fel de ușoară ca folosirea unui cod pin sau a unui telefon mobil, astfel de sistem fiind foarte eficiente în protejarea unei locuințe sau al unui sediu de firmă. Alarmele sunt foarte configurabile, putând fi setate să nu răspundă la alerte declanșate de animalele de companie.

Indiferent de locația în care este amplasată (reședințe familiale, spații comerciale sau sedii de firmă) sistemele de alarmare sunt compuse din anumite dispozitive esențiale și care nu pot lipsi din alcătuirea unui astfel de sistem.

  • Centrala de alarmă propriu-zisă, este creierul sistemului și face comunicarea între restul componentelor sistemului.
  • Sirena, este dispozitivul principar și primar de alarmare sonoră și vizuală.
  • Senzorii de alarmă, sunt detectorii de mișcare sau de fum, care percep intrusul.
  • Tastatura, prin care se armează și dezarmează sistemul.

Într-un sistem de alarmare ce conține modul GSM, se pot trimite mesaje vocale prestabilite către beneficiar atunci când apar evenimente. Un sistem complet este sistemul de alarmare ce cuprinde senzori de mișcare pentru a detecta orice mișcare în spațiul protejat. Indiferent de spații și mediu există soluții ce implică și eliminarea posibilelor alarme false. Pentru spațiile în care sunt animale de companie se recomandă utilizarea de senzori cu imunitate la animale de sub 20 kg.

Vă așteptăm pentru o ofertă de sistem de alarmare antiefracție!