Instalare, montaj și mentenanță sisteme de interfonie.

Firma noastră vă asigură instalarea, montajul și mentenanța sistemelor de interfonie la reședințe familiale, birouri sau spații comerciale, precum și a rețelelor de cabluri aferente.

Interfoanele au evoluat mult și sunt capabile să transmită și semnal video, acestea fiind videointerfoanele. Acestea sunt cuprinse tot din două module: unul extern și unul intern.

Videointerfoanele sunt următorul pas in evoluția interfoanelor. Acestea și-au depășit cu mult funcția lor primară, cea de a permite accesul în spațiile protejate; ele putând asigura beneficiarului o imagine al celui care sună la intrare atât in timpul zilei, cât și noapte, prin funcția IR al modulului extern. Modulele interioare pot asigura inclusiv aprinderea unor lumini din fața casei sau din curtea proprietății. Datorită dezvoltării tehnologiilor și a nevoii de a avea siguranță în locuințe sau clădiri birouri videointerfoanele cu ecran color de 7” sunt tot mai căutate.

Videointerfoanele smart vă comunică pe telefonul mobil apelurile video care se efectuează. Aplicația este compatibilă Android și iOS.

Sistemele prezintă o mare diversitate de la variante audio simple la cele video cu panou apel digital antivandal.

Asigurăm cartele de acces, fie cu cip, care acționează prin atingere, fie optice, cu cod de bare. Sunaţi cu încredere la telefoanele noastre, noi urmând ca să vi le aducem acasa direct fără să mai fie nevoie să vă deplasaţi. Pentru instalări de sisteme de interfonie în județul Bihor sau împrejurimi vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail afișat în cadrul rubricii de contact sau în josul paginii.