Instalare și mentenanță a sistemelor TVCI

Serviciul de montaj sistem de camere supraveghere este foarte solicitat deoarece în ultimul deceniu creșterea de sisteme de supraveghere a crescut vertiginos datorită nevoii de securitate a persoanelor fizice și juridice. Instalarea unui sistem TVCI (televiziune cu circuit închis) vă poate scuti de mari neplăceri, identificarea unui potențial intrus este făcută imediat după comiterea faptei sau chiar în timp, dacă comportamentul suspectului este surprins pe camerele de supraveghere. Este esenșial să apelați la profesioniști pentru instalarea acestor sisteme, deoarece este interzis prin lege instalarea camerelor de supraveghere de către persoane/ societăți fără licentă.

Firma noastră este autorizată să efectueze lucrări de instalare a sistemelor de supraveghere video și alarmare antiefracție. Lucrarea va fi efectuată în deplină concordanță cu standardele în domeniu, puteți apela la noi cu încredere.

În achiziționarea unui sistem video trebuie să aveți în vedere toate compenentele ce alcătuiesc un astfel de sistem. Configurarea sistemului se face împreună cu dumneavoastră. Un sistem de supraveghere video presupune camerele video de supraveghere, unsistem central de înregistrare a imaginilor (DVR/NVR), precum și rețeaua de cabluri care le leagă.

Dacă sistemul de supraveghere video are acces la internet, specialiștii noștri pot configura sistemul ca acesta să poată fi urmărit și de la distanță. Accesul și urmărirea filmării în timp real de la distanță poate fi făcută aproape pe orice dispozitive smart sau calculator de care dispuneți. Astfel sistemul este compatibil cu Windows PC, Android sau iOS.

Pentru instalări de camere de supraveghere, recondiționare saau reparații de sisteme de supraveghere în județul Bihor sau împrejurimi vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail afișat în cadrul rubricii de contact sau în josul paginii.